kalau suka silalah teruskan membaca , taksuka sila klik X di penjuru kanan skrin anda . tQ (!)

Oct 4, 2010

Shopping wif Kak Rynna

Heyyo diaries...

Morning monday . Beratnye badan nak mulakan tugas bila dah 2 hari bercuti. namun hari ni aku sampai lbh awal dr yg lain sbb 'warning letter' yg ku terima minggu lps . huh ! Pagi ni just nk update smlm aku sempat bershopping bersama Kak Rynna yg cantik di Sg. Wang . Mmg best gile! dah lama tak bershopping dgn perempuan membuatkan ku teruja sgt . Lagi2 dgn Kak Rynna yg mmg kaki shopping . Fuh! rabak jgk poket aku dibuatnya semalam. So, aku sempat membeli new bag . and new purse . also some Elianto's stuff . tQ to Kak Rynna kerana sudi membawaku bershopping sakan semalam . :) *big smile* .


* Black handbag rm29.90 and white purse rm9.90 *

2 comments:

  1. murah nye handbeg? kualiti ke? uhhhh

    ReplyDelete
  2. kualiti... trust me!
    im using it...

    ReplyDelete